Onze werkwijze

Als orthomoleculair voedingstherapeuten geven wij aan de hand van een intake-gesprek en de uitslag van een lichaamsmeting  een gericht advies over aanpassingen in de levensstijl (life style coaching). Vervolgens begeleiden wij onze cliënten bij het doorvoeren van de aanpassingen in de life style. Onze adviezen en begeleiding hebben onder andere betrekking op voeding, vochtinname, beweging en stress.

In het eerste consult inventariseren we uw gezondheid(sklachten). Aansluitend voeren we  de lichaamsmeting met Vitatec Global Diagnostics uit en krijgt u de diagnose bespreking. Op basis van ons advies kunt u vervolgens besluiten of u van onze diensten gebruik wilt blijven maken. 

In onze vervolgconsulten behandelen wij u met hetzelfde apparaat als waar wij ook de lichaamsmeting mee hebben uitgevoerd. Op basis van de meetresultaten wordt er een behandelplan opgesteld. Niet de symptomen maar de oorzaken van uw klachten worden in het behandelplan opgenomen. De behandeling bestaat uit het toedienen van elektromagnetische trillingen die specifiek voor  u worden ingesteld. Afhankelijk van de gestelde diagnose kan het zijn dat één of meerdere vervolgbehandelingen noodzakelijk zijn. 

Tijdens de vervolgconsulten besteden wij aandacht aan aanpassingen in uw lifestyle. Zo kijken we naar uw voedingspatroon, vochtinname, de hoeveelheid beweging die u dagelijks krijgt en de rol die stress in uw leven speelt. Deze aspecten vormen namelijk het fundament van een goede gezondheid. Daar waar nodig worden aanpassingen voorgesteld en doorgevoerd en wordt u verder begeleid bij de optimalisatie van uw lifestyle. U krijgt van ons dus onder meer advies over uw voedingspatroon, indien gewenst receptuur van orthomoleculair verantwoorde voeding, tips om voldoende vocht tot u te nemen en advies over beweging.    

Onze clienten hebben als doel om vitaal ouder te worden, en wij begeleiden ze daarbij!

Onze werkwijze heeft veelal tot gevolg dat onze cliënten minder gezondheidsklachten hebben, een stabiel en juist gewicht hebben en over meer energie beschikken.

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing. Klik hier voor onze algemene voorwaarden.Gezondheidsstudio Sanique Tel: 06 -50 83 93 84 E-mail: info@sanique.nl